Дали Ријалити шоута се желба на гледачите да се емитуваат или телевизиските куќи го наметнуваат сето тоа на аудиторијумот, дали однесувањето на учесниците е спонтано или режирано и дали сите ние сме дел од овој експеримент … ова се некои од прашањата на кои што “Тогаш ” одговараше протоѓаконот, денес протонамесник Дарко Ѓурѓевиќ.

473 Прегледи