Рилскиот Манастир – Црно-Белa Призма на архитектонски скапоцениот камен

Снег, Молитва, Скијање, Сауна, Спа – За екстра поволна цена патувај во Банско-Рилски Mанастир Тврдината односно самиот Рилски манастир помина низ многу обновувања за да стане комплекс за скапоцени камења … Continue reading Рилскиот Манастир – Црно-Белa Призма на архитектонски скапоцениот камен