Ако не го сакате холивудскиот пристап кон бракот, ова видео ќе резонира со вас. Свештеникот Андреј Ткачев е против модерниот пристап кон бракот. Дури на моменти човек ќе помисли дека тој е премногу суров и е на тенка линија да ја помине границата која доаѓа со неговата функција.

Но тој не се грижи за тоа. Тој сака луѓето да бидат свесни дека браковите станаа шоу и сите го сакаат сјајот, а никој не се грижи за Бог… а тоа е очајно и тотално ПОГРЕШНО.

293 Прегледи