Токму кога мислевте дека животот не може да биде уште по чуден, заедно со Божиќ 2018 година дојде и оваа чудна идеја. Се разбира, зборуваме за Божиќни самовилски сијалички за брада.

Оваа година можете да декорирате повеќе од вашето дрво ( елка ). Само закачете и ги на најблиската брадеста личност.

Оваа година последниот божиќен тренд всушност стана толку популарен што тие се распродадени до 2019 година. Firebox компанијата остави порака на нивната веб-страница, наведувајќи дека поради феноменалната глобална побарувачка, т.н Beard Lights сега се продадени за 2018 година.

317 Прегледи