Сето тоа е прикажано во новата комерцијална реклама, каде што Селин Дион влегува во болничко одделение за да помогне да ја доведе новата линија за облека на бебиња.

Компанијата Celinununu наведува во својата мисија: CELINUNUNU ги обединува двете сили со еден глас: модата има моќ да ги обликува умовите на луѓето. Инспирирајте ги децата да бидат слободни и да си ја пронајдат сопствената индивидуалност преку облека.

Комерцијата за производната линија е интересен сам по себе. Таа игра на “спасител” на овие бебиња.

Кабловски / окултни термини, ова може да се гледа како каење на децата, нешто што длабоко се вклопува во постојаната конфузија која се обидува да ја фрли на човештвото.

Еден од долго дискутираните планови на елитата / кабалата беше да се создаде нов светски поредок. Дел од тој редослед подразбира доведување на сите под една религија, една влада, една војска и запирање на нешта како што е размножување и сл, со цел да се контролираат помалку луѓе.

Бонус: вознемирувачки Слики од Instagram профилот на Нунуну

Не можев да ја извадам таа грозна Селин Дион во комерцијална смисла од мојата глава, па затоа морав да ја проверам страницата на “Инстаграм” на нејзините деца за облека.

Во зависност од тоа колку знаете за Luciferian / Satanic / New World Order / Pedo култура или црна магија, или ако едноставно имате око за она што е нормално, ова НЕ е.

Многу важно е да се забележи: “нуну” значи приватни делови од било кој пол.

318 Прегледи