Многу често наидуваме на преубави фотографии од Православното Христијанство во Русија. Вистина е дека преку сликата, некогаш можете да кажете 1000 зборови. Уживајте во преубавата панормаска фотографија на Псковско-печерскиот манастир!

368 Прегледи