Духовит, краток и креативен цртан филм кој убава ја објаснува негативната страна на ГМО храната. Лесно разбирлив дури и за децата кои уште од мали нозе треба да ги едуцираме колку оваа генетски модифицирана храна е штетна за општеството.

617 Прегледи