Дали во последно време ви се чини дека секој на планетата земја живее екстра возбудлив, исполнет со љубов и интересен живот? Ако одговоривте “да”, не сте сами. Ова е затоа што мнозинството луѓе сега го гламурираат својот живот на платформи на социјални медиуми (конкретно, Instagram), како на пример фотографирање од агли на ласкање и користење на филтри.

Додека одлуката да се стави шминка и да се преправаме дека некој се разбудил како грчко божество е привремен его-бустер, тоа може да резултира во други чувство кои се “лажни”, исто така.

577 Прегледи