Јас само што ја научив ужасната, невозможна вистина за лекот наречен “Адренохром”

Ве молиме помогнете.

Една личност која блиска до изворите од каде што ги превземаме информацииве може да биде поврзан со исчезнувањето и убиството на безброј деца; повеќето од нив се бегалци или на друг начин во нерамноправна положба – сите неоткриени. Сите заборавени. И сега, сите мртви.

Тој ни кажа за лекот наречен адренохром кој може да го произведе HIGH-от над било кој друг. И за разлика од другите дроги, нема лоши ефекти. Напротив, спротивно; има значителни придобивки од конзумирањето на тоа: поголемо здравје, зголемена живост и бројни други помали ефекти. Комбинирајте ги оние со интензивно чувство на еуфорија и имате значителна побарувачка.

Прашањето е ова: тоа е дериват на хемикалии произведени од човечкото тело кога е под интензивен, неизмерлив страв.

716 Прегледи