Руското летувалиште “Mriya Resort & Spa” кое се наоѓа во кримскиот град Јалта освои престижна награда на меѓународен конкурс, оценет за најлуксузен комплекс во светот. Зданието со 422 соби и вила која се протега на површина од 270.000 квадратни метри е отворено во 2014 година.

Zenskimagazin

246 Прегледи