12 годишната Марија Спасовска ќе ја пее баладата ,, Дома” на Јуниорската Евровизија што оваа година ќе се одржи на 25 ноември во Минск, Белорусија. Македонската претставничка ќе пее песна ( музика ) на Дарко Димитров. А текстот го напишаа Дарко и Елена Ристевска. СЛУШНЕТЕ !

Оваа година на Јуниорската Евровизија ќе настапат дури 20 земји, најмногу до сега. Ќе има и онлајн гласање, како и секоја земја ќе може да гласа за својот претставник. Музичкиот фестивал ќе се пренесува на МРТ на 25 ноевмри од 17:00 часот.

421 Прегледи