Ова е елегантен концепт креиран од дизајнерот Д.К. Веи. Облакот софа треба да даде една илузија на лебдење на свој личен облак. Магнет во основата треба да генерира доволно магнетна сила за да ја одржи софата. Облакот е изграден од плексиглас мувла.

Повеќе фото наскоро…

355 Прегледи