Новиот светски поредок е многу кревок концепт. Овој план за светска доминација се потпира на дискреција, тајност и измамничка тактика на манипулација.

Ако секој учел за оваа тајна агенда на светската доминација и потполно ропство на луѓето, нивните планови за NWO ќе се урнат преку ноќ.

Благодарение на Хилари Клинтон и нејзиниот клик, некои од нивните најмрачни тајни се изложени и сега сме сведоци на тоа како илузиите на демократијата и еднаквата правда за сите почнуваат да се распаѓаат. Зад овие илузии, гололната вистина е одвратна: овие болни луѓе се над законот.

За среќа за нас, неодамнешните настани започнаа лавина што не може да се сопре.

Во моментов сме сведоци на вториот бран на масовно будење, почнувајќи од 9 септември:

-Се повеќе и повеќе луѓе се будат за фактот дека МСМ ( мејнстрим медиуми ) работи како пропагандна машина за “елитата”.
-Болниот свет од 1% е повторно изложен и тврдењето дека сме владеени од темни лица со темна агенда почнуваат да се сфаќаат сериозно од поголем број луѓе отколку кога било досега.
-Со продолжување на поддршката за Хилари Клинтон и нејзиниот клик, “елитата” ни покажува дека не постои такво нешто како правда за оние на позиции на моќ. Тие никогаш нема да бидат испитани и, доколку е потребно, ќе се гонат.
-Отфрлајќи ја истрагата за трговија со деца и педофилија тврдењата за она што сега е познато како скандал PizzaGate, владата покажува соучество. Колку многу помоќни луѓе се вклучени во ова?
-Откажувајќи напад врз алтернативни медиуми со неосновани тврдења за “лажни вести”, владата покажува вистински интерес за прикривање на PizzaGate, притоа одземајќи од нас едно од најосновните демократски права: слобода на говорот.

Вистината е дека нивната целосна пирамида на контрола е поддржана од нас. Таа била изградена на нашите рамења и ние сме оние кои го држат тоа во место.

Како што разговаравме во нашата претходна статија: “Овие 13 семејства владеат со светот,” лесно можеме да ги уништиме нивните пирамиди на моќ, едноставно обединувајќи се против нивната измама во мирна револуција на умовите ( во свесте ) , срцата и душите “.

Како што кажавме на почетокот на оваа статија, јас лично сум “разочаран” од тоа колку се изнемоштени 1% од “елитата” и нивните планови за нов светски поредок.

674 Прегледи