Генералниот извршен директор на Yahoo и поранешниот извршен директор на Гугл е познат работохолик, рутински ставајќи се во 100 часовно работни недели до точка каде што ѝ треба само еднонеделен одмор на секои четири месеци, само за да стигне до спиење и надополнување.

Средбата со неа може да биде крајно застрашувачка, бидејќи таа има тенденција да биде интензивно фокусирана на бизнисот, да ги брка брзите и конкретните прашања и да се опседнува над деталите што другите би ги сметале за мали.

156 Прегледи