Жртва на сообраќајна несреќа се разбуди во мртовечница откако лекарите погрешно ја прогласија за мртва и се откажаа од обидот да ја проверат. Јужноафриканката вели дека живеела низ она што можеби било нејзиниот “најлош кошмар” кога се разбудила во мртовечки фрижидер опкружен од ладни трупови. Веднаш по несреќата, неименуваниот пациент беше однесен во блиската болница каде што беше прогласена за мртва и испратена во мртовечницата. По некое време таа се запозна со свеста и беше пронајдена од страна на мртовечница, жива и во целосно дишење. Африка и се е можно велат !!!

484 Прегледи